ขอเชิญผู้บริหาร คณาจารย์ บุคลากร นิสิต และประชาคมชาว มศว ร่วมพิธีถวายพระพรชัยมงคล เนื่องในวันเฉลิมพระชนมพรรษา สมเด็จพระนางเจ้าสุทิดา  พัชรสุธาพิมลลักษณ พระบรมราชินี

[สถาบันวัฒนธรรมและศิลปะ]

🔺ขอเชิญผู้บริหาร คณาจารย์ บุคลากร นิสิต และประชาคมชาว มศว ร่วมพิธีถวายพระพรชัยมงคล เนื่องในวันเฉลิมพระชนมพรรษา สมเด็จพระนางเจ้าสุทิดา พัชรสุธาพิมลลักษณ พระบรมราชินี

วันพฤหัสบดีที่ 2 มิถุนายน 2565

📍ณ โถงชั้น 1 อาคารนวัตกรรม ศาสตราจารย์ ดร.สาโรช บัวศรี

มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ

⏰เวลา 08.30 น. เป็นต้นไป

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

และขอเชิญ“จิตอาสาทำความดี บริจาคโลหิต” ร่วมบริจาคโลหิต🩸

⏰เวลา 09.00 - 15.00 น.

📍ณ โถงด้านใน ชั้น 1 อาคารนวัตกรรม ศาสตราจารย์ ดร.สาโรช บัวศรี มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ

You are cordially invited to join the blessing ceremony of Her Majesty Queen Suthida Bajrasudhabimalalakshana on Thursday June 2, 2022, at the 1st floor of the Innovation Building: Prof. Dr. Saroch Buasri, Srinakharinwirot University from 8.30 a.m. onwards

There are also blood donation counter as another volunteer activity starting from 9 a.m. onwards.

Eligibility:

- Age between 18-60 years old.

- Weight 45 kg or more.

- Adequate of sleeping for at least 6 hours prior to blood donation.

- No sexually risky behaviors prior the donation

Remark:

- Anyone who have been infected with COVID-19 prior the blood donation must be confirmed that the infection has not been found for at least 4 weeks.

- If a blood donor is diagnosed with COVID-19 within 5 days after donating blood, donor should inform the Institute of Culture and Arts immediately.

Previous Article ประกาศรายชื่อนิสิตที่ได้รับทุนการศึกษา “ทุนส่งเสริมศักยภาพนิสิตสาขาจิตวิทยาในการสร้างสรรค์ผลงานวิชาการ”
Next Article ประชาสัมพันธ์ข่าวคณะมนุษยศาสตร์รายสัปดาห์ที่ 4 เดือนพฤษภาคม 2565