ประกาศรายชื่อนิสิตที่ได้รับทุนการศึกษา “ทุนสนับสนุนเพื่อเรียนภาษาอังกฤษและวัฒนธรรมในประเทศตะวันตก รุ่นที่ 5” ประจำภาคเรียนที่ 2/2565 ณ ประเทศแคนาดา จำนวน 15 ทุน ทุนละ 60,000 บาท

Lists of the 15 successful candidates to receive the “Fifth Language Skills Development and Cultural Exchange Abroad for B.A. in Language for Careers (International Program)” scholarship for the second semester of the 2022 academic year to study in Canada.

60,000 baht per grantee.

Previous Article นิสิตได้รับรางวัล การประกวดสุนทรพจน์ภาษาไทย ภายใต้หัวข้อ “ครูผู้มีความเข้มแข็งทางใจ” กิจกรรม 16 มกรา น้อมวันทา บูชาครู ครั้งที่ 9
Next Article HUSWU International House (February 2023)