ประกาศ การชำระเงินค่าธรรมเนียมการศึกษา 1/2565 (SUPREME 2019)

[สำนักคอมพิวเตอร์]

📢ประกาศ

🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻

สำหรับนิสิตที่ลงทะเบียนเรียนเรียบร้อยแล้วและยังไม่ได้ชำระเงินค่าธรรมเนียมการศึกษา ระบบจะเปิดให้นิสิต เข้ามาชำระเงินในช่วงการลงทะเบียนเพิ่ม ลด ระหว่างวันที่ 15-22 สิงหาคม 2565 โดย

👉1.นิสิต login เข้าระบบลงทะเบียนเรียน SUPREME 2019

👉2.เลือกเมนูผลการลงทะเบียน หรือ กดปุ่ม ลงทะเบียน ที่หน้า Portal ของนิสิต

👉3.กดปุ่ม ชำระเงิน เพื่อยืนยันการชำระเงิน

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

‼️หมายเหตุ นิสิตควรตรวจสอบยอดเงินในบัญชี+ค่าธรรมเนียม 10 บาท และการผูกบัญชีธนาคาร SCB ให้เรียบร้อย ก่อนกดชำระเงิน

📢Tuition Fee Payment in the First Semester, the Academic Year 2022 via SUPREME 2019

🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻

If you have already registered for the courses but have not paid the tuition fee, the payment system will be open again during ‘adding/dropping’ period from 15th - 22nd August 2022.

You should follow the 3 steps below.

👉1. Log into your account via SUPREME system

👉2. Choose the ผลการลงทะเบียน (Registration Result) menu or click ลงทะเบียน (Register) button in your Portal page

👉3. Click ชำระเงิน (Payment) button to confirm your payment

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Remarks

When you click ‘payment’, make sure that you also add 10 THB in. This 10THB amount is for an extra charge from SCB. Also, please ensure that your bank account is binded with SCB before confirming your payment.

Previous Article ประกาศรายชื่อผู้มีสิทธิ์เรียนวิชาโท ภาษาอังกฤษและสารสนเทศ (รอบ 2) จำนวน 46 คน
Next Article ทุนการศึกษา ประจำปีการศึกษา 2565