คณะมนุษยศาสตร์เปิดรับสมัครนิสิตเข้ารับทุนสนับสนุนพัฒนาทักษะ Digital Literacy ของนิสิตคณะมนุษยศาสตร์ โดยนิสิตจะได้รับการอบรมหลักสูตร Digital Literacy และจัดสอบวัดระดับ IC3 ผ่านโปรแกรม ZOOM จากวิทยากรผู้เชี่ยวชาญ และจะได้รับประกาศนียบัตรรับรองทักษะ Digital Literacy ในระดับมาตรฐาน ก.พ.

รับสมัครจำนวนจำกัดวันนี้ - 10 มีนาคม 2565

ศึกษารายละเอียดการส่งใบสมัครและกำหนดการอบรมเพิ่มเติมได้จากคิวอาร์โค้ดในภาพ

หากมีข้อสงสัยสอบถามเพิ่มเติมได้ทาง Inbox เฟซบุ๊กคณะมนุษยศาสตร์

The Faculty of Humanities is accepting HU students to receive a “Digital Literacy Skill Development Scholarship”. The students will be trained in the Digital Literacy course and will take the IC3 level test through ZOOM from expert lecturers and will receive a certificate in Digital Literacy skills at the standard level of the Office of the Civil Service Commission.

Limited seats available

Application period: today - 10th March 2022

Please scan the QR code in the picture below to see details on the application submission and training schedule.

If you have any questions, please send us messages via our Facebook page.

Previous Article ประชาสัมพันธ์ช่องการติดต่อสื่อสาร ศูนย์การศึกษาระดับบัณฑิตศึกษา คณะมนุษยศาสตร์ มศว
Next Article ประชาสัมพันธ์ข่าวคณะมนุษยศาสตร์รายสัปดาห์ที่ 4 เดือนกุมภาพันธ์ 2565