ประกาศรับสมัครทุนการศึกษา

"ทุนสนับสนุนการอบรมการประเมินพัฒนาการเพื่อการทำวิจัยสำหรับนิสิตหลักสูตร ศศ.ม. สาขาจิตวิทยาพัฒนาการ"

จำนวน 10 ทุน ทุนละ 4,000 บาท รวมเป็นเงินทั้งสิ้น 40,000 บาท

รายละเอียดดังรูป

สามารถส่งเอกสารการสมัครได้ที่

นางสุภาวดี เปล่งเสียง คณะมนุษยศาสตร์ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ หรืออีเมล supawadee@g.swu.ac.th

ตั้งแต่วันที่ 6 - 10 กุมภาพันธ์ 2566

Scholarship Application Announcement

“Scholarship for Developmental Psychology Assessment Research for Master of Arts in Developmental Psychology students”

The Master of Arts Program in Developmental Psychology accepts applications from the program students. 10 scholarship grants will be offered to those who are qualified—4,000 baht per grantee, a total of 40,000 baht.

Details as shown in the picture

Send your application documents to

Mrs. Supawadee Prangseang, Dean’s Office, Faculty of Humanities, Srinakharinwirot University

Or email: supawadee@g.swu.ac.th

From 6th to 10th February 2023

Previous Article ทุนสนับสนุนการนำเสนอผลงานการศึกษาอิสระทางภาษาและวัฒนธรรมเกาหลี ประจำภาคเรียนที่ 2 ปีการศึกษา 2565
Next Article ผลการคัดเลือกนิสิตเข้าร่วมโครงการแลกเปลี่ยนระยะยาว ณ School of Political Science and Economics, Meiji University ระหว่างเดือนกันยายน 2566 - กุมภาพันธ์ 2567 (Fall 2023)