ประกาศรับสมัครทุนการศึกษา คณะมนุษยศาสตร์ "ทุนนิสิตขาดแคลนทุนทรัพย์ คณะมนุษยศาสตร์ ภาคเรียนที่ 2/2565"

นิสิตสามารถสแกน QR Code ดาวน์โหลดใบสมัคร หรือมารับใบสมัครได้ที่ คุณสุภาวดี เปล่งเสียง ณ ห้อง 222 ชั้น 2 สำนักงานคณบดีคณะมนุษยศาสตร์

ตั้งแต่วันที่ 17 - 31 ตุลาคม 2565

สอบสัมภาษณ์: 11 พฤศจิกายน 2565 เวลา 8.30 - 16.30 น.

Scholarship Announcement

The Faculty of Humanities invites HU undergraduate students with limited financial resources to apply for the “Need-based Scholarship for Undergraduate Students of the Faculty of Humanities” in the second semester of the academic year 2022.

Application period: 17th – 31st October 2022

Applicants can scan the QR Code to download the application form or receive the application form and submit the application form to Mrs. Supawadee Prangseang at the faculty of Humanities Dean's Office, Room 222, 2nd floor, Building 2.

Interview session: 11th November 2022 from 8.30 AM - 4.30 PM

The application form and further details can be found in the pictures below.

Previous Article ประกาศมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ เรื่อง รับสมัครนิสิตเพื่อรับทุนแลกเปลี่ยนนิสิต ณ Juniata College ประเทศสหรัฐอเมริกา ประจำปีการศึกษา 2566
Next Article ขอแสดงยินดีกับ อาจารย์ ดร.อาภาพรรษ์ เรืองกุล ที่ได้รับการรับรองวิทยฐานะตามกรอบมาตรฐานวิชาชีพ ด้านการเรียนการสอนของสหราชอาณาจักร ในระดับ Fellow จากสถาบัน Higher Education Academy