รูปภาพบรรยากาศการจัดกิจกรรมโครงการอบรมเชิงปฏิบัติการด้านการจัดการจัดการเรียนการสอนด้วยเเอปพลิเคชั่น จัดขั้นในวันที่ 11 มกราคม 2566 เวลา 8.00 น. - 12.00 น. ณ สำนักหอสมุดกลาง ห้องปฏิบัติการคอมพิวเตอร์ ห้องอบรม 102 มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ วิทยาการ คืออาจารย์ปริญญาฉิมบรรเลง เเละ อาจารย์จาริณี มาเวหา

The “Teaching Support Applications ” workshop on 11th January 2023 from 8.00 AM to 12.00 PM at Computer Laboratory Room 102, Central Library.

We were honored to have Lecturer Parinya Chimbanlang and Miss Jarinee Maveha as our special keynote speakers.

Previous Article ช่องทางการติดต่ออาจารย์ผู้สอน ประจำภาคเรียนที่ 2/2565
Next Article Welcoming teachers and students from Satrichaiyaphum School to our HUSWU home