ศูนย์การศึกษาระดับบัณฑิตศึกษา เปิดรับสมัครเข้าร่วมอบรมเพื่อพัฒนาทักษะ Soft Skills ด้านอาชีพ ทักษะทางสังคม และทักษะส่วนบุคคล (สำหรับนิสิตปริญญาเอก)

ศูนย์การศึกษาระดับบัณฑิตศึกษา เปิดรับสมัครเข้าร่วมอบรมเพื่อพัฒนาทักษะ Soft Skills ด้านอาชีพ ทักษะทางสังคม และทักษะส่วนบุคคล อบรมออนไลน์ด้วยโปรแกรม ZOOM (สำหรับนิสิตปริญญาเอก) จำกัดจำนวน 30 คนเท่านั้น

ส่งข้อมูล Meeting ID และ Passcode ก่อนวันที่จัดอบรมออนไลน์

หมายเหตุ นิสิตระดับปริญญาเอก ที่สมัครเข้าร่วมโครงการฯ มีชั่วโมงการเข้าร่วมอบรมครบและมีคะแนนประเมินจากแบบทดสอบก่อน-หลัง เพิ่มขึ้น ถึงจะสามารถผ่านเกณฑ์การอบรมในแต่ละกลุ่มทักษะที่กำหนดโดยบัณฑิตวิทยาลัย

สนใจลงทะเบียนได้ที่ https://forms.gle/XwZ6GGeR8ssNdEQn9

The center of graduate studies is opening for applications to join training for developing soft skills in various fields, such as professional skills, social skills, and personal skills. The activity will be organized as online training using Zoom program (Available for doctoral students only). This training is limited to 30 people.

Meeting ID and passcode will be provided before the training date.

Note: Doctoral students who have enrolled in this training course should complete the training hours and have an improved score in the post-test in order to pass the training criteria in each skill group specified by the graduate school.

If you are interested, please register here: https://forms.gle/XwZ6GGeR8ssNdEQn9

Previous Article ขอให้บุคลากร มศว ทุกท่าน เข้ารับการตรวจ ATK “ก่อนเริ่มปฏิบัติงานหลังปีใหม่” ในวันทำการแรกที่ท่านเข้าปฏิบัติงาน ณ มหาวิทยาลัย
Next Article ประชาสัมพันธ์ข่าวคณะมนุษยศาสตร์รายสัปดาห์ที่ 5 เดือนธันวาคม 2564