โครงการถวายพระพรสมเด็จพระนางเจ้าสิริกิติ์ พระบรมราชินีนาถ พระบรมราชชนนีพันปีหลวง เนื่องในโอกาสเจริญพระชนมพรรษา 90 พรรษา และวันแม่แห่งชาติ

[สถาบันวัฒนธรรมและศิลปะ]

🔺โครงการถวายพระพรสมเด็จพระนางเจ้าสิริกิติ์

เนื่องในโอกาสเจริญพระชนมพรรษา 90 พรรษา และวันแม่แห่งชาติ🇹🇭

.

พิธีถวายพระพรชัยมงคล✨

🗓วันพฤหัสบดีที่ 11 สิงหาคม 2565

⏰เวลา 09.00 น. เป็นต้นไป

📍ณ โถงชั้น 1 อาคารนวัตกรรม : ศ.ดร.สาโรช บัวศรี

มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ

➡️หมายเหตุ : ผู้บริหาร คณาจารย์และบุคลากร แต่งกายด้วยผ้าไทยสีฟ้า

.

ฟรี!! ตรวจสุขภาพฟันและขูดหินปูน✅

The Ceremony on the Auspicious Occasion of the 90th Birthday Anniversary of Her Majesty Queen Sirikit The Queen Mother and Mother’s Day.

Institute of Culture and Arts cordially invites you to join the Ceremony on the Auspicious Occasion of the 90th Birthday Anniversary of Her Majesty Queen Sirikit The Queen Mother on Thursday, August 11, 2022, on the 1st floor of the Innovation Building: Prof. Dr. Saroch Buasri, Srinakharinwirot University from 9 a.m. onwards.

Dress Code:

The President of the ceremony wears white uniform.

The executives, lecturers, staff members, and special guests dress in Thai clothes (sky blue tone). Please wear a white mask.

*Free dental services: Dental check-ups and scaling *

Previous Article การฉีดพ่นฆ่าเชื้อโควิด 19 ณ คณะมนุษยศาสตร์
Next Article ช่องทางการติดต่ออาจารย์ผู้สอน ประจำภาคเรียนที่ 1/2565 คณะมนุษยศาสตร์ ระดับปริญญาตรี