โครงการสร้างเสริมประสบการณ์การส่งเสริมสุขภาพด้วยกิจกรรมสืบสร้างสุข ณ ศูนย์เรียนรู้สุขภาวะ สสส. โดยหลักสูตรวิทยาศาสตรบัณฑิต สาขาวิชาจิตวิทยา

หลักสูตรวิทยาศาสตรบัณฑิต สาขาวิชาจิตวิทยา คณะมนุษยศาสตร์ ได้จัดโครงการสร้างเสริมประสบการณ์การส่งเสริมสุขภาพด้วยกิจกรรมสืบสร้างสุข ณ ศูนย์เรียนรู้สุขภาวะ สสส. เมื่อวันที่ 5 เมษายน 2565 ณ ศูนย์เรียนรู้สุขภาวะ สำนักงานกองทุนสนับสนุนการสร้างเสริมสุขภาพ (สสส.) กรุงเทพมหานคร โดยมี อาจารย์ชญานุช ลักษณวิจารณ์ เป็นประธานโครงการฯ วัตถุประสงค์เพื่อให้นิสิตได้เรียนรู้จากประสบการณ์ตรงผ่านการเสริมสร้างประสบการณ์ด้านการเสริมสร้างและส่งเสริมพฤติกรรมสุขภาพผ่านการเข้าร่วมกิจกรรมสืบสร้างสุข และสามารถเชื่อมโยงการเรียนรู้ที่ได้จากการศึกษาดูงานเข้ากับความรู้ในรายวิชา หลักการ แนวคิดและทฤษฎีทางจิตวิทยา การดำเนินชีวิตและการทำงานในอนาคต

Bachelor of Science Program in Psychology, Faculty of Humanities held a project to strengthen health promotion with the activity to create happiness on 5th April 2022 at Thai Health Center, Thai Health Promotion Foundation, Bangkok, with Lecturer Chayanut Laksanavicharn as the project chair. The goal is for students to learn through direct experience by participating in happiness-creating activities to enhance experience in strengthening and encouraging healthy behaviors and for students to be able to make connections between the knowledge from the field study and the knowledge of the course, principles, theories, and concepts in Psychology, way of life and work in the future.

Previous Article รับสมัครงาน ตำแหน่งอาจารย์ (1) 7 - 4237 สังกัดศูนย์การศึกษานานาชาติ คณะมนุษยศาสตร์
Next Article Do you want to improve your English skills and step out of your comfort zone? Come and Join "HU International House"