25 June 2024 "Stay sharp, stay safe, and outpace the scams." คณะมนุษยศาสตร์ได้จัดโครงการบริการวิชาการมนุษย์ไม่หยุด Care “ภาษาต้องสงสัย ทำอย่างไรไม่ตกเป็นเหยื่อ” ในรูปแบบออนไลน์

25 June 2024
As online scams evolve, staying ahead is crucial. The Faculty of Humanities organized the academic service project via ZOOM to equip participants with the skills to overcome online scammers even though they create new schemes every single second. Experts shared strategies to spot and avoid suspicious language, emphasizing language patterns and caution. With sharp awareness and an understanding of all forms of communication, we can protect ourselves and stay safe from fraud.
This project aligns with SDG4 (Quality Education) and is one of many initiatives by the Faculty of Humanities to promote lifelong learning for all ages, moving forward together in an increasingly digital world.
25 มิถุนายน 2567
"รู้ทัน รู้ไว ไม่ตกเป็นเหยื่อ"
คณะมนุษยศาสตร์ได้จัดโครงการบริการวิชาการมนุษย์ไม่หยุด Care “ภาษาต้องสงสัย ทำอย่างไรไม่ตกเป็นเหยื่อ” ในรูปแบบออนไลน์ เพื่อให้ผู้เข้าร่วมสามารถก้าวทันมิจฉาชีพออนไลน์ที่พัฒนากลโกงในทุกเสี้ยววินาที วิทยากรได้แบ่งปันกลยุทธ์ในการสังเกตและหลีกเลี่ยงภาษาที่น่าสงสัย โดยเน้นรูปแบบภาษาและการใช้ความระมัดระวังบนพื้นฐานการตระหนักรู้ที่เท่าทันในการรับสารทุกรูปแบบ เราจะสามารถป้องกันตนเองให้ปลอดภัยจากมิจฉาชีพได้ โครงการนี้สอดคล้องกับ SDG4 (การศึกษาที่มีคุณภาพ) เป็นหนึ่งในอีกหลายโครงการของ คณะมนุษยศาสตร์ที่ช่วยส่งเสริมการเรียนรู้ของคนทุกวัยในสังคม เพื่อก้าวไปข้างหน้าด้วยกัน
#บริการวิชาการ #HUSWU #ทีมมศว #SWU #SDG4

Previous Article [ผลงานนิสิต] ผลงานพุทธศิลป์ ชุด “วรรณรูป”
Next Article 26 มิถุนายน วันสุนทรภู่ - บทกลอนวันสุนทรภู่ - ผู้ประพันธ์ : นายวีรภัทร สมงาม