ขอเชิญนิสิตเอกภาษาเกาหลีเข้าร่วมโครงการเรียนรู้วัฒนธรรมเกาหลีกับ Pusan National University

พิเศษเฉพาะนิสิตเอกภาษาเกาหลีเท่านั้น🎉🎉

ขอเชิญเข้าร่วมโครงการเรียนรู้วัฒนธรรมเกาหลีกับ Pusan National University

ผ่าน 5 หัวข้อหลัก ไม่ว่าจะเป็นด้านวัฒนธรรม สกุลเงิน ประวัติศาสตร์ ประสบการณ์การทำงาน หรืออาหาร

⏰ระหว่างวันที่ 22 - 27 สิงหาคม 2565 ณ คณะมนุษยศาสตร์ มศว

📘📙นิสิตที่สนใจสามารถสมัครได้ที่ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwbzp9Q94SVb5BY8wX5CsN4kuSXcoepnn69nq3IgQt7YWb_w/viewform?usp=sf_link

A special activity for our undergraduates majoring in Korean.

We are inviting Korean major students to participate in “Learning Korean Culture with Pusan National University” from 22nd to 27th August 2022 at the Faculty of Humanities, SWU.🎉🎉

All participants will learn about Korean Culture in 5 interesting topics:

A) Korean Trends and Culture

B) The Concept of Korean Currency

C) Korean History and Tradition

D) Job Experience

E) Korean Food Culture

📘📙Register for the event: complete the form via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwbzp9Q94SVb5BY8wX5CsN4kuSXcoepnn69nq3IgQt7YWb_w/viewform?usp=sf_link

Previous Article เปิดรับบทคัดย่อ (รอบที่ 2) ประชุมวิชาการระดับชาติและนานาชาติของเครือข่ายความร่วมมือวิชาการ-วิจัย สายมนุษยศาสตร์และสังคมศาสตร์ (HUSOC) ครั้งที่ 15
Next Article ประชาสัมพันธ์ข่าวคณะมนุษยศาสตร์รายสัปดาห์ที่ 3 เดือนสิงหาคม 2565