รับสมัครนิสิตเข้าร่วมโครงการนิสิตแลกเปลี่ยน ณ มหาวิทยาลัยในประเทศญี่ปุ่น ประจำปีการศึกษา 2566

นิสิตคณะมนุษยศาสตร์ที่สนใจสามารถศึกษารายละเอียดเพิ่มเติมและดาวน์โหลดใบสมัครได้ที่เว็บไซต์ swu.ac.th หรือ irco.op.swu.ac.th (หัวข้อ scholarship)

หรือ click

พร้อมส่งเอกสารได้ที่คุณประภาวัลย์ สำนักงานคณบดีคณะมนุษยศาสตร์ ห้อง 222 ชั้น 2 อาคาร 2 ภายในวันที่ 15 สิงหาคม 2565

Srinakharinwirot University is accepting the application for “Student Exchange Program in Japan, the Academic Year 2023”

For more information and application form, please visit websites swu.ac.th or irco.op.swu.ac.th (topic: scholarship)

Or click the link: https://drive.google.com/file/d/1qfT7wyCPyNcmyJumgLYd6iLxoESqILzS/view?usp=sharing

HUSWU students could submit all required documents to Miss Prapawan at the faculty of Humanities’s Dean Office, Room 222, 2nd floor, Building 2 within 15th August 2022.

Previous Article โครงการปรับพื้นฐานทักษะการเรียนและทักษะชีวิต หลักสูตรศิลปศาสตรบัณฑิต สาขาวิชาภาษาเพื่ออาชีพ (หลักสูตรนานาชาติ)
Next Article URGENT CALL FOR FULL-TIME NATIVE ENGLISH-SPEAKING LECTURER
4.4