คณะมนุษยศาสตร์ ขอเชิญทุกท่านเข้าร่วมกิจกรรม วันภาษาไทยแห่งชาติ ประจำปี 2564 ในวันที่ 29 กรกฎาคม 2564 ทาง Facebook: คณะมนุษยศาสตร์ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ
โดยมีรายการดังต่อไปนี้
- 10.00 น. การบรรยายพิเศษในหัวข้อ “ภาษาวิถีใหม่ เป๊ะปังอย่างไรในยุคโควิด” โดย รองศาสตราจารย์ ดร.นันทนา วงษ์ไทย (rerun)
- 11.00 น. การแลกเปลี่ยนประสบการณ์ด้านการบริหารจัดการการเรียนการสอน การจัดสอบในช่วง COVID-19 ระหว่างมหาวิทยาลัยในประเทศสิงคโปร์และคณะมนุษยศาสตร์ มศว (rerun)
- 13.00 น. การนำเสนอแผนการจัดการเรียนรู้วิชาภาษาไทย โดยนิสิตที่ได้รับทุนสนับสนุนการจัดทำแผนการจัดการเรียนและสื่อการสอนในช่วงการระบาดของโควิด-19 (rerun)
**Highlight** 15.00 น. การสาธิตอ่านทำนองเสภาเนื่องในวันภาษาไทยแห่งชาติ โดยนิสิตคณะมนุษยศาสตร์

Faculty of Humanities, Srinakharinwirot University invites you to join our special activities on July 29, 2021, The National Thai Language Day 2021 via our Faculty of Humanities Facebook page.
Schedule:
- 10.00 AM. Rerun of the special lecture in Humanities Views (Season 3): Stories from the COVID-19 (New Wave) "The Current Language Trends in the Spread of COVID-19 Era” by Associate Professor Dr. Nuntana WongThai.
- 11.00 AM. Rerun of “Examination experience exchange during Covid-19 between Srinakharinwirot University and Singapore University”.
- 1.00 PM. Rerun of “Teaching Plan and Instructional Media Preparation during the Spread of COVID-19 Scholarship”.
- 3.00 PM. Special performance show in Thai poem reading by Faculty of Humanities’ students. *Highlight*

Previous Article 10 Tips การส่งอนุมัติเล่มปริญญานิพนธ์/สารนิพนธ์ แบบผ่านฉลุย
Next Article สำนักคอมพิวเตอร์ได้เปิดให้นิสิตสามารถเข้าไปลงทะเบียนสมัคร ใช้ GAFE Account ได้ตั้งแต่วันนี้เป็นต้นไป