คณะมนุษยศาสตร์ขอแสดงความยินดีแด่ รองศาสตราจารย์ ดร. นันทนา วงษ์ไทย และ รองศาสตราจารย์ ดร. สิทธิพงศ์ วัฒนานนท์สกุล ในโอกาสได้รับการแต่งตั้งให้ดำรงตำแหน่งทางวิชาการ ทั้งนี้ รองศาสตราจารย์ ดร. สมชาย สันติวัฒนกุล อธิการบดีมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ ได้มอบเงินสนับสนุนสำหรับผู้ที่ได้รับอนุมัติให้ดำรงตำแหน่งทางวิชาการ เพื่อเป็นการแสดงความยินดีและให้เกียรติ เมื่อวันที่ 21 กุมภาพันธ์ 2565 ณ ห้องประชุมสภามหาวิทยาลัย ชั้น 3 อาคารวิจัยและการศึกษาต่อเนื่องฯ

The Faculty of Humanities would like to congratulate Associate Professor Dr. Nuntana Wongthai and Associate Professor Dr. Sittipong Wattananonsakul in their appointments of associate professors. In congratulations to the new associate professors, Associate Professor Dr. Somchai Santiwatanakul, the University President has honored these academic staff members on 21st February 2022 at University Council Meeting Room, 3rd Floor Research and Continuous Education Building.

Previous Article คณะมนุษยศาสตร์ ร่วมกับ Wisdom V academy แนะแนวเพื่อวางแผนการศึกษาต่อในระดับมหาวิทยาลัย ยุคใหม่ ผ่าน Facebook Live
Next Article Midterm Exam Schedule 2/2021 General Education Courses for International Programs