คณะมนุษยศาสตร์ ร่วมกับ Wisdom V academy แนะแนวเพื่อวางแผนการศึกษาต่อในระดับมหาวิทยาลัย ยุคใหม่ ผ่าน Facebook Live ในวันพุธที่ 16 และวันอาทิตย์ที่ 20 กุมภาพันธ์ 2565 โดยมีตัวแทนนิสิตจากสาขาวิชาต่าง ๆ ร่วมตอบคำถามจากน้อง ๆ ชั้นมัธยมศึกษา เกี่ยวกับข้อมูลหลักสูตร และวิธีการเตรียมตัวเพื่อเข้ามาเป็นนิสิตคณะมนุษยศาสตร์

The Faculty of Humanities in collaboration with the Wisdom V Academy organized the online open house events via Facebook Live on Wednesday 16th and Sunday 20th February 2022.

The events were to give advice for high school students on planning their future paths to their dream universities. HU student representatives from various programs were invited to the events to answer questions from high school students about the programs of their interests and how they should prepare themselves as our HU prospective undergraduates.

Previous Article ประชาสัมพันธ์ข่าวคณะมนุษยศาสตร์รายสัปดาห์ที่ 3 เดือนกุมภาพันธ์ 2565
Next Article ขอแสดงความยินดีแด่ รองศาสตราจารย์ ดร. นันทนา วงษ์ไทย และ รองศาสตราจารย์ ดร. สิทธิพงศ์ วัฒนานนท์สกุล ในโอกาสได้รับการแต่งตั้งให้ดำรงตำแหน่งทางวิชาการ
5.0