ฝ่ายบริการวิชาการ คณะมนุษยศาสตร์ เชิญผู้สนใจเข้าร่วมฟังเสวนา "เมื่อด้อมฟันน้ำนมฟังทรงอย่างแบด"

ในวันจันทร์ที่ 30 มกราคม 2566 เวลา 17.00 - 18.30 น.

ในรูปแบบออนไลน์ผ่านแอปพลิเคชัน Zoom

เข้าร่วมอบรมฟรี

ลงทะเบียนเพื่อรับรหัสเข้า zoom ตั้งแต่วันนี้ถึง 26 มกราคม 2566 (รับจำนวนจำกัด)

shorturl.at/lOPV0

Academic Services, Faculty of Humanities is inviting our Fanpage to participate in an online special talk session “Why young fandoms like “Bad Boy” song so much?” via Zoom.

Date and Time: 30th January 2023 from 5.00 - 6.30 PM

Limited seats are available.

To register for the session, complete the Google form shorturl.at/lOPV0 within 26th January 2023.

Previous Article เปิดรับสมัครอบรมภาษาอังกฤษ โครงการบริการวิชาการภาษาตะวันตก รุ่นที่ 1/2566
Next Article โครงการประกวดพูดเชิงสร้างสรรค์ HU Talk (แข่งขัน 7 ภาษา ก้าวสู่ความเป็นสากล)