[วรรณกรรมสำหรับเด็ก] เชิญชมนิทรรศการต้นฉบับวรรณกรรมสำหรับเด็กนิพนธ์ ครั้งที่ 24 (จัดโดย นิสิตชั้นปีที่ 4 รุ่นที่ 27 หลักสูตร ศศ.บ. วรรณกรรมสำหรับเด็ก)

[วรรณกรรมสำหรับเด็ก]

วันที่ : 25-30 มิถุนายน 2567 เวลา : 11.00-18.00 น.

สถานที่ : ณ ลานสานฝัน อุทยานการเรียนรู้ TK Park ศูนย์การค้าเซ็นทรัลเวิร์ด กรุงเทพฯ

เชิญอ่านงานต้นฉบับ หนังสือภาพ กราฟิกโนเวล วรรณกรรมเยาวชน ที่แตกต่างจากตลาดหนังสือ

เชิญเล่น สื่อผ้าเพื่อพัฒนาเด็ก บอร์ดเกม และ เกมการ์ด ที่สนุกและสร้างสรรค์

เชิญฟัง เพลงแหล่นิทานไทย Podcast สำหรับวัยรุ่น LGBTQIA+ เพื่อได้ความรู้และได้ความคิด

เชิญดู รายการวาไรตี้สำหรับเด็ก แอนิเมชันขนาดสั้น ให้เพลิดเพลินใจ

วรรณกรรมสำหรับเด็กที่จัดแสดง มีทั้งผลงานเพื่อเด็ก Gen Alpha ถึงวัยรุ่น Gen Z กว่า 20 ชิ้น

🐣🐣🐣🐣

Children’s Literature Exhibition

You are cordially invited to visit the 24th children’s literature exhibition, organized by 4th-year undergraduates of the B.A. program in Children’s Literature.

Date: June 25-30, 2024 (11:00 AM - 6:00 PM)

Venue: TK Park Learning Center, CentralWorld, Bangkok

Explore original works, unique picture books, graphic novels, and youth literature

Engage in fabric media, board games, and creative card games to promote children's development.

Listen to Thai folktale podcasts for LGBTQIA+ teenagers to gain knowledge and perspectives.

Enjoy short animated entertainment for children.

The exhibition showcases literature for children from Generation Alpha to Generation Z, featuring over 20 pieces.

Previous Article [ผลงานนิสิต สาขาภาษาญี่ปุ่น] หนังสือสองภาษา "ฮิโรชิมะและนางาซากิในความทรงจำของฉัน"
Next Article [ภาพกิจกรรม โครงการ] “Vietnam never stops running… discover the energetic aspects and inspiring lessons we can learn from our dynamic neighbour”