หลักสูตร ศศ.บ. สาขาวิชาสารสนเทศศึกษา ได้จัดโครงการพัฒนาห้องสมุดสู่ชุมชน ณ โรงเรียนวัดศรีคัคณางค์ จังหวัดปทุมธานี เมื่อวันที่ 25 มกราคม 2566 เพื่อสนับสนุนให้นิสิตมีส่วนร่วมในการจัดกิจกรรมวิชาการที่มีความสอดคล้องกับความต้องการของชุมชนและสังคม โดยมีการบูรณาการการเรียนการสอน การวิจัย การถ่ายทอดองค์ความรู้สู่ชุมชน

On 25th January 2023, the Bachelor of Arts Program in Information Studies held a project to develop a community library at Wat Srikhatkhanang School, Pathum Thani province. The project allowed program students to do academic activities related to the demand of communities and societies, as well as, the integrations of the teaching, research, and knowledge as being transferred from the university to communities.

Previous Article โครงการประกวดพูดเชิงสร้างสรรค์ HU Talk (แข่งขัน 7 ภาษา ก้าวสู่ความเป็นสากล)
Next Article ประชาสัมพันธ์ข่าวคณะมนุษยศาสตร์รายสัปดาห์ที่ 4 เดือนมกราคม 2566