2 สิงหาคม 2567 ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.อัญชลี จันทร์เสม คณบดีคณะมนุษยศาสตร์ เข้าร่วมเป็นประธานในการประชุมบุคลากร คณะมนุษยศาสตร์ ณ ห้องประชุมอาคาร 14 มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ โดยในการประชุมครั้งนี้ มีวาระสำคัญสำคัญที่เกี่ยวข้องกับบุคลากร ในด้านการเรียนการสอน การประเมินผลการปฏิบัติงาน และผลการดำเนินงานความสำเร็จของคณะมนุษยศาสตร์ ทั้งนี้ ขอขอบพระคุณบุคลากรทุกท่านสำหรับการเข้าร่วมประชุม

August 2, 2024 | Building 14, SWU
Assistant Professor Dr. Anchalee Jansem,Dean of the Faculty of Humanities welcomed new academic and support staff and led the meeting of the Faculty to kick off the academic year 2024. The meeting was conducted at Building 14, Srinakharinwirot University. We would like to thank all who attended the meeting and involved in the informative Q&A session about teaching and learning process, KPI, and the Faculty’s productivity.

ติดตามภาพเพิ่มเติมได้ที่
Previous Article 2 สิงหาคม 2567 ประชุมบุคลากรคณะมนุษยศาสตร์
Next Article The students from Shih Chien University are here for the Thai Language and Culture Intensive Course, running from July 29 to August 2, 2024.