27 มีนาคม 2567 -โครงการปฐมพยาบาลเบื้องต้น การช่วยชีวิตขั้นพื้นฐาน และการอพยพไปพื้นที่ปลอดภัยเพื่อรองรับสถานการณ์ฉุกเฉิน

On March 27, 2024, the Faculty of Humanities launched a significant safety initiative, emphasizing first aid, basic life support, and evacuation techniques. This project reflects our commitment to the safety and well-being of all our students and staff aligning with the EdPEx. Our goal is to enhance emergency preparedness and workplace safety throughout our faculty. We had the privilege of collaborating with distinguished experts from the Faculty of Nursing. Their dedication and expertise have been instrumental in equipping our community with the essential skills and knowledge needed to foster a safer academic environment. This collaboration not only strengthens our safety protocols but also promotes a culture of preparedness, ensuring we are well-equipped to manage any emergencies that may arise.

วันที่ 27 มีนาคม 2567 คณะมนุษยศาสตร์ จัดโครงการปฐมพยาบาลเบื้องต้น การช่วยชีวิตขั้นพื้นฐาน และการอพยพไปพื้นที่ปลอดภัยเพื่อรองรับสถานการณ์ฉุกเฉิน ณ ชั้น 5 อาคาร 38 ให้กับบุคลากรและนิสิต เนื่องจากเล็งเห็นถึงความสำคัญต่อความปลอดภัยและสวัสดิภาพของบุคลากรและนิสิตขณะที่ปฏิบัติงานและศึกษาอยู่ในพื้นที่ของมหาวิทยาลัย และเป็นแนวทางที่สอดคล้องกับเกณฑ์  EdPEx โดยคณะฯ ได้รับเกียรติจากวิทยากรของคณะพยาบาลศาสตร์ มศว ประกอบด้วย

1. ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. ดวงเดือน รัตนะมงคลกุล

2. ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. อริสรา สุขวัจนี

3. อาจารย์ เรืออากาศเอกหญิง ดร. จิรวรรณ อินคุ้ม
4. อาจารย์ ดร. เพชรรัตน์ รุจิพงศ์
5. อาจารย์นุชพร ดุมใหม่
คณะมนุษยศาสตร์ขอขอบคุณท่านวิทยากรเป็นอย่างสูงที่สละเวลามาให้ความรู้ในโครงการ พวกเราจะนำสิ่งที่ได้รับจากโครงการทั้งภาคทฤษฎีและปฏิบัติไปส่งเสริมสมาชิกทุกคนให้พร้อมรับมือกับสถานการณ์ฉุกเฉินโดยคำนึงถึงความปลอดภัยของตนเองและผู้อื่นในที่ทำงานเป็นสำคัญ

Previous Article 26 March 2024 -The "Humanities Never Stops Caring" project
Next Article [ ประชาสัมพันธ์ ] เชิญชวนอาจารย์และนักวิจัยตอบแบบสำรวจ THE's Interdisciplinary Science Research Survey