March 21, 2023 | Faculty of Humanities—Assistant Professor Dr. Anchalee Jansem, Dean discussed future collaboration with Endogawa University, Japan.

March 21, 2023 | Faculty of Humanities—Assistant Professor Dr. Anchalee Jansem, Dean, Global Communication and Special Affairs Division, and the instructor representatives from B.A program in Japanese welcomed Professor Arai and Mr. Yamada from Endogawa University, Japan. The meeting highlighted on short/long term student exchanges, internship and Cross-Cultural Communication workshops at the Faculty.

21 มีนาคม 2566 | คณะมนุษยศาสตร์—
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.อัญชลี จันทร์เสม คณบดีคณะมนุษยศาสตร์ พร้อมด้วย ฝ่ายการสื่อสารสากลและกิจการพิเศษ ตัวแทนคณาจารย์จากหลักสูตร ศศ.บ. ภาษาตะวันออก สาขาภาษาญี่ปุ่น ร่วมต้อนรับ ศาสตราจารย์อาราย และคุณยามาดะจากมหาวิทยาลัยเอ็นโดกาวะ ประเทศญี่ปุ่น ในการนี้ ได้เจรจาการแลกเปลี่ยนนิสิต/นักศึกษาจาก 2 สถาบันทั้งในระยะสั้นและระยะยาว การฝึกงาน และการเข้าร่วม
Cross-Cultural Communication workshops ที่คณะมนุษยศาสตร์

#internationalized #humanities

Previous Article ประกาศสำหรับนิสิตที่ไม่ได้สอบ SWU-SET รอบที่มหาวิทยาลัยจัดสอบให้ฟรี
Next Article เปิดอบรมหลักสูตรระยะสั้น (Short Course) "ความสามารถในการคิดวิเคราะห์และการใช้เหตุผล" ทุกวันเสาร์ (รวม 60 ชม.)