[ส่วนกิจการนิสิต]

ส่วนกิจการนิสิต มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ เปิดรับสมัครนิสิตเพื่อคัดเลือกเป็นตัวแทนเข้ารับเกียรติบัตรรางวัลความประพฤติดี ประจำปี 2565 มอบโดยพุทธสมาคมแห่งประเทศไทย ในพระบรมราชูปถัมภ์ ภายใต้โครงการมอบเกียรติบัตรรางวัลความประพฤติดีแก่นักเรียน นิสิต นักศึกษาทั่วราชอาณาจักร ที่นับถือพระพุทธศาสนาและมีความประพฤติดี เนื่องในเทศกาลวันวิสาขบูชา เพื่อเป็นการยกย่องเชิดชูเกียรติเยาวชนชาวพุทธที่ปฏิบัติดี ปฏิบัติชอบ ตั้งมั่น ในธรรมะขององค์สมเด็จพระสัมมาสัมพุทธเจ้าให้เป็นตัวอย่างที่ดีแก่สังคม ตลอดจนเป็นกำลังใจให้มุ่งมั่นดำรงตนเป็นคนดีมีคุณธรรม จริยธรรม เพื่อเป็นกำลังสำคัญของประเทศชาติ นิสิตที่สนใจ

สามารถสมัครได้ตั้งแต่บัดนี้จนถึงวันที่ 25 มีนาคม 2565

ดาวน์โหลดเอกสารเพิ่มเติมได้ที่ เว็บไซต์ส่วนกิจการนิสิต

สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติม

: งานกิจกรรมนิสิต ส่วนกิจการนิสิต โทร. 02 -6495000 ต่อ 15351

ผู้ประสานงาน : นายอนิรุทร์ มูลวันดี 065-2395154

We are recruiting students to be chosen as representatives to receive the certificates of excellent behavior for the year 2022.

The Student Affairs Division of Srinakharinwirot University is accepting students to be chosen as representatives to receive the certificates of excellent behavior for the year 2022, given by the Buddhist Association of Thailand under the project to award certificates for excellent behavior to students and university students across the country who are Buddhist and have good behavior on the upcoming Visakha Bucha Day.

This certificate is given to honor the young Buddhist practitioners who dwell securely in the Dharma of the Lord Buddha to be a good example for the society, as well as to encourage them to maintain themselves as a good person with morals and ethics and to be an important strength of the nation.

Students who are interested can apply from now until 25th March 2022.

Download more documents at Student Affairs website

For more information, please contact

Student Activities Office, Student Affairs Division: Tel. 02-6495000 ext. 15351

Coordinator : Mister Anirut Moolwandee 065-2395154

Previous Article ข้อควรแคร์ของชาวโซเชียล ข้อที่ 1
Next Article ขอเชิญเสนอชื่อองค์กรนิสิต และนิสิต เพื่อรับรางวัล “คนดีศรีนครินทร์” ประจำปีการศึกษา 2564